Care este treaba cu articolele promovate?

Dragă cititorule, dacă ai ceva timp, aș vrea să-ți vorbesc despre un domeniu care a căpătat amploare recent. Mai exact, despre articolele care sunt promovate în mediul online. Articole promovate le-am putea spune.

Care este treaba cu articolele promovate? Și de ce ți-ai smulge din timpul tău prețios ca să înțelegi? Pentru că s-ar putea cândva să ai și tu nevoie de acest gen de promovare  și trebuie să știi cum funcționează lucrurile și la cine să apelezi exact, mai ales dacă intenționezi să-ți deschizi o mică afacere. Iar aici ne referim la orice, de la un magazin cu bomboane, până la servicii de masaj sau de email marketing.

Așadar, iată care este treaba cu articolele promovate:

  • Cei care se ocupă de realizarea acestui gen de materiale coloborează cu persoane care se ocupă cu comercializarea diverselor produse (persoane care au o afacere mai mare sau mai mică) ca de exemplu: un magazin de jucării. Persoanele respective se află la început de drum și trebuie să-și promoveze afacerea în mediul online. Pentru că cititorule, trebuie să înțelegi, dacă nu te ocupi de promovarea online, practic nu exiști, iar afacerea ta este mai mult ca sigur sortită eșecului. Sună înfricoșător, dar ăsta e adevărul. Însă nu trebuie să te sperii pentru că acum există oamni care să vină în ajutor celor care vor să se facă cunoscuți! Astfel, deținătorul  magazinului de jucării, pe care l-am luat drept exemplu, cere pe baza unei colaborări să se scrie articolele despre produsele sale. Apar astfel ceea ce se numește articole promovate.

Un fel de recenzii ale produselor respective prin care se prezintă potențialilor clienți cât de bune sunt produsele de la magazinul de jucării, cum pot fi achiziționate, ce prețuri și oferte avantajoase au. Se vizează un public țintă, bineînțeles.

  • Tot ce trebuie să faci, dacă vrei și tu să fie scrise articole promovate despre mica ta afacere, este să-ți creezi un site/ pagină web către care cei care scriu articole să poată să trimită link (linkul fiind inserat în text și putând fi accesat dacă se dă click pe cuvintele cheie), astfel încât cititorii să afle despre afacerea ta. Printre ei, cu siguranță, se vor regăsi persoane dornice să cumpere diverse produse și care te vor contacta imediat. Efectul este garantat.
  • Și desigur că nu este vorba de un singur articol promovate, ci vor fi mai multe realizate și postate pe diverse platforme, astfel încât mesajul tău să ajungă la cât mai multe persoane. Astfel, articolele promovate nu fac altceva decât să răspândească vestea despre afacerea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *