Rochii de purtat în vara 2015.

rochii2015Cu toate vrem să ne simțim feminine, seducătoare, rafinate și cum putem să ne evidențiem mai bine aceste trăsături decât purtând o rochie frumoasă? Rochiile reușesc să facă o femeie să aibă încredere în ea, să se simtă privită și totodată să arate delicatețea sa. Un look în acest gen este cel mai potrivit pentru zilele călduroase de vară. Materialele rochiilor, culorile și design-ul te pot scoate în evidență în cel mai frumos mod. Dacă vrei să știi ce rochii ar trebui să achiziționezi vara aceasta, haideți să vedem care sunt trendurile în 2015:
1. Rochii maxi: Rochiile maxi sunt frumoase și elegante si ofera o notă de romantism si rafinament. În noul sezon de primăvară-vară 2015, rochia maxi este încă in trend, fiind foarte populara printre designeri.
2. Rochii midi și mini: Deși rochiile maxi au, desigur, o popularitate mare, pe podiumuri au fost observate alte modele diferite de rochii – mini si midi. Modelele foarte scurte sunt la modă din nou, deși in sezoanele precedente designerii au uitat de ele acordând întâietate celor mai lungi.
3. Rochii plisate: Rochiile plisate sunt considerate rochii calde, elegante, romantice si simple. Nu vin prea des la moda, dar în 2015, se menține tendința acestor modele de rochii, cu lungime pana in podea.
4. Rochia fustă: Modelele de rochii fusta, inguste sus, bat toate recordurile de popularitate in acest sezon. Acestea au fost mereu prezente în colecțiile de primăvară-vară. Printre cele mai populare modele pot fi enumerate cele casual, de ocazie, de petrecere, bal, cocktail și multe altele.
5. Rochii translucide: Efectul nud a acaparat atat modelele de lenjerii, cat si cele de rochii. Tesăturile transparente sunt mai populare decât oricând. Astfel de rochii sunt perfecte pentru o petrecere ade vara, dar sunt de asemenea potrivite pentru a fi purtate zilnic. Pentru a obține efectul unui corp nud, designerii au folosit țesături ușoare de vară, cum ar fi: mătase, sifon, broderie si tul.
6. Rochii albe: Rochia albă simplă, elegantă, se potrivește în absolut orice ocazie! Această rochie asimetrică este perfectă în 2015. După cum v-am mai spus și altă dată, în 2015 asimetria este la modă. Așadar, cu accesoriile potrivite, această rochie poate fi purtată atât la o întâlnire, la un prânz de afaceri, dar și la o întâlnire romantică sau la o plimbare cu fetele. Asortează această rochie cu accesorii colorate și metalice, pentru a o scoate din anonimat. Poți să o porți și cu balerini, dar și cu tocuri (fie că o porți cu sandale, fie că o porți cu pantofi cu toc stiletto, faci o alegere bună).
7. Rochii drepte: Incredibil de stilate și elegante, rochiile drepte sunt foarte la modă în 2015. Acest tip de rochii va fi ales de fetele cu forme feminine.Rochia roșu aprins creată de designerul Jonathan Saunders va fi apreciată de doamne încrezătoare, în timp ce la rochie albă marca Christian Siriano vor apela femeile romantice și delicate.
8. Rochii în nuanțe pastelate delicate: Cele mai multe fete nu vor putea rezista unor asemenea tinute romantice care vor sublinia perfect frumusețea corpului feminin. Rochiile luminoase, cu motive florale și printuri cu animale pot fi vazute la mulți designeri.
Acestea fiind spuse, dați fuga la dulap și vedeți cam câte din rochiile dvs. se regăsesc în tendințele verii. Dacă nu, cu siguranță la viitoarea sesiune de shopping veți avea în vedere măcar unul dintre modelele prezentate.

dressestrends

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *